На посаду директора комунального підприємства “Нововолинська центральна міська лікарня” претендують лише двоє. Обидва – урологи за фахом.

У колишнього заступника міського голови Андрія Сторонського  за плечима – чималий адміністративний досвід. 

Є управлінські навички й у донедавнього завідувача урологічного відділення Олега Шипелика. А ще в нього за плечима – велика лікарська практика, стажування в закордоннних клініках, ступінь кандидата медичних наук із урології та досвід успішних операцій. 

Шипелику 40 років, Сторонському 54.

Андрій Миронович – із родини відомих нововолинських лікарів.

Олег Володимирович виріс у селі. Мати – вчителька, батько – будівельник.   

РАДАРУ Олег Шипелик розповів, що  йому неодноразово пропонували очолити територіальне медичне об’єднання у Володимирі-Волинському. Однак уже 13 років він їздить із Володимира на роботу в Нововолинськ.

Тут йому цікавіше,  і саме тут він три роки поспіль робив операції, яких не робили більше ніде на Волині.

Відомо, що у пана Шипелика є приватна клініка. Та в разі перемоги на конкурсі він припинить свою підприємницьку діяльність.  Так відповів РАДАРУ на питання щодо конфлікту інтересів.

Сьогодні о 10.00 долю нововолинської лікарні вирішуватиме конкурсна комісія на чолі з Вікторією Скриннік.

Комісія допустила до конкурсу обох претендентів – попри те, що пан Сторонський не подав попередження про вимоги, заборони й обмеження, встановлені законом “Про запобігання корупції”. Його зобов’язали підписати й надати цей документ.

То хто ж очолить нашу лікарню? Які зміни чекають на неї – й на нас, адже всі ми буваємо пацієнтами? Дізнаємось уже незабаром. 

А це фото зроблене напередодні конкурсу. Шипелик із 5 березня тимчасово виконує обов’язки директора лікарні (після звільнення Сторонського). Але начальницьке крісло після попередників йому явно не до вподоби. Тому – отак: 

 

 

Світлина – В.Грабовський

 

Прочитав сам? Поділись з іншими: