Заробляють дуже пристойно, мешкають у комфортних умовах у мальовничому закарпатському містечку.
Витрати на харчування – мінімальні, бо працюють у пекарні й завжди можуть скуштувати смачний хліб і булочки.
Власник пекарні запрошує на роботу відповідальних, непитущих, гарантує навіть прописку (реєстрацію) в разі потреби.
Пекарня розташована в мальовничому селищі Буштино Тячівського району Закарпатської області.
Це сімейний бізнес родини Подгурних , який передається з покоління у покоління.
Запашний хліб, спечений за високими стандартами і сучасними європейськими технологіями, знає все Закарпаття!
Пекарня Подгурних – серед лідерів хлібопечення в регіоні.
Тут встановили сучасну й дуже потужну піч.
Є великий власний автопарк.
Та складна економічна ситуація в Україні і пошуки кращого життя спонукають місцеве населення виїздити в Європу. Хоча зарплати на пекарні “київські”!
Вже третій рік у містечку Буштино працюють і нововолинці, і харків’яни, і полтавці.
Проте людей не вистачає.
Тому керівництво пекарні запрошує на роботу людей, яким до душі буде випікати запашний хліб та булки, розвозити продукцію до торгових точок.
Для приїжджих – безкоштовне проживання, робоча форма, швидке навчання.
Головна вимога – бажання працювати в Україні й отримувати достойну платню.
Телефонувати можна безпосередньо до власника бізнесу – Подгурного Михайла Михайловича:
067 310 30 80.
А місцеві розїхалися в Руминію, Угорщину, Польщу, а тому не вистачає робоччих рук з кожним роком усе більше і більше…….
Потрібно було раніше думати і цінувати робочу силу, відповідно оплачуючи тяжку працю людей…а тепер маємо те, що маємо.
Не скоро земляки повернуться в Україну тяжко працювати за мізерні зарплати.
точно сказано!!!від савдеповскої оплати праці важко відмовитись!!!в опису багато написано ні про що !!!
написано що працюють з харкова волині полтави.то ще не межа.позаду ще владивосток і хабаровськ!!!
шо по чом?
Робочих рук не вистачає не тільки там, бо люди справді роз’їхались по заробітках і навряд чи назад повернуться((
Что платят за месяц
Раньше в Буштино пекли хлеб на Швейцарском оборудовании от церкви ЕХБ Директор Иван Шобей Пидгурный наверно увидел там прибыль и решил печь сам
Скільки на місяць виходить