Позавчора в Заболотцях у магазині “Хуторок” громадянин купив собі хлібину.
На роботі вирішив підобідати – і…
Із хлібини стирчало щось страшненьке. Їсти одразу розхотілось.
Оговтавшись, роздивився: це куряче крильце.
Як воно там опинилось? Ваші версії!
Версію адміністрації Нововолинського хлібозаводу – а це його продукція – опублікуємо у повному обсязі 🙂
РАДАР із повагою ставиться до важкої та відповідальної роботи хлібопеків. Майже щодня купує нововолинський хлібчик. Але з цими сюрпризами і джекпотами для покупців треба вже щось робити, чи не так?
Фотосюжет – Іван Романюк
Версія одна як варіант – хтось з працівників обідав і замість смітника крильце попало в тісто.
Майонез самі робимо.плавлений сир теж,йогурти. На ці сюрпризи надивимось то і хліб доведеться пекти самим….а не хочеться і на це час витрачати
А ви зайдіть на хлібзавод і гляньте що там робиться. Все як в радянські часи,там немає кому працювати люди масово втікають.Гляньте скільки вакансій вільно. Власник київський вкладати нічого не хоче,зарплата мала люди працюють 12 годин жах.,воно і не дивно що попало в хліб
Власник київський – це Кочулап Ігор Степанович? а засновників аж 78! і орган управління – збори акціонерів. І директор же для чогось є… І профспілка, мабуть, збереглася. Чи ні?
То як вставляти палки в колеса виробнику “Теремно”, м’яко кажучи, то хлібзавод відзначився. А пекти смачний і якісний хліб -: кишка тонка? Чого не вистачає власнику – совісті, відповідальності чи зацікавленості у розвитку даного виробництва? Чому власнику начхати на репутацію підприємства? Запитань багато…
У цьому ганебному епізоді відзначився ще й перший заступник міського голови\секретар ради (2 в 1) Андрій Сторонський.
А це ж яким чином?
А ви погугліть “РАДАР” про кіоск “Теремнохліб” на Пожежній площі. Довго розповідати, а РАДАР зробив детальне журналістське розслідування.
Тут писали про те, що працювати немає кому, нестача кадрів. І я точно знаю, що там незадовільні умови праці, погана зарплата. Ніхто з-за кордону до нас не приїде облаштовувати і покращувати наше життя – ми повинні робити все самі. Ніяк не можу зрозуміти що коли хліб це такий продукт, який споживає кожна людина і, відповідно, на нього є попит, то чому це виробництво власники не модернізовують, не покращують асортимент і якість, а вперто ведуть підприємство до занепаду? У мене відповідь тільки одна – власники хочуть швидко отримати отримати надприбутки. А що – діє заборона на перевірку приватних виробництв. В даному випадку це нонсенс, я вважаю.
Напевно хтось його туди насильно запхнув,щось по фото не видно,щоб воно пеклося в тісті
За 40 хвилин випікання при температурі 250 градусів,те крильце вижарилось,а тут воно сире,значить який висновок?Мужик сам його туди запхнув…
Я не знаю як у цьому випадку, тобто що “сам запхнув”, але і я діставала із хлібзаводівського хліба якісь дивні сюрпризи, хоча нікуди і не зверталась.
колись у хлібині миша була
Іще один, двічі анонімний експерт – “Vasiliy” із своїми недолугими коментарями. Про що я тільки-но написав. Ну, мають вони, мають право на існування! Але, не на “РАДАРІ”. Вибач, проте, їм тут (сайт “РАДАР” я вважаю совістю Нововолинська), не місце.
Недолуго тільки сидіти вдома,і за компютером писати,що все так погано,а ось піти щось зробити для покращення ,то зась….
Я не тільки сиджу вдома за компом. Але й роблю дещо для міста і його мешканців, хоча вони мене про це й не просять.
і дуже багато робите. Спалюючи свій дорогоцінний час і нерви. Можливо, громада це оцінить урешті-решт.
Навряд чи. Безнадійна вона у нас – громада. У плані активної позиції за покращення свого матеріального і духовного становища у нашому місті. Про місцеву корупційну складову, яка присутня буквально у всіх розгалудженнях міської влади, покуратурі, суді – промовчу. Хоча б про своїх нещасних дітей подумали!
а вусатий для чого?преміі получати?
У сучасному технологічному святі сидячи за компом можна зробити більше, ніж на вулиці, навіть із прапором.
вчора купив в с-м. Наш Край хліб (Нововолинський,сірий),сьогодні відламав кусок а там невеликий хробак(засушений вже) ЖЕСТЬ(((
Ну, от. А наближені до адміністрації заводу особи запевняють у соцмережі, що це “тупо провокація” і що далі буде реклама “Теремно”.
Ні, не буде надурняк:)
В них глевкий хліб з непромішаними кусками борошна.Купуйте соловичівський, з нього грінки бесподобні, на рибалку саме то!
а де в Новіку продають соловичівський?
Береш ту хлібину і вперед на хлібозавод,там тобі поміняють,вибачаться,в мене колись так було і все нормально.А це все дурня з крильцем, якби воно там було тоб з другого боку була виямка,як розрізали хлібину.Це святий хліб.
Із села Заболотці – на хлібозавод обміняти хлібину?.. То вона вийде просто золота, з урахуванням вартості проїзду.
У часи голодоморів, організованих СССР в Україні, цій хлібині ціни не було б, без сумнівів. Але, не тепер, у часи достатку в незалежній Державі. То ви стверджуєте, що людина, яка купила хлібину запхнула напівобгризене куряче крило туди навмисно?
а про вміст ковбаси і ковбасних виробів ви не замислювались? Ніколи нічого не знаходили?
Замислювались. І дещо деколи знаходили.
І де ваші фото, коментарі? Чому з цього приводу всі мовчать? Прикро, це ж наш місцевий виробник, його треба інколи і підтримати
місцевий виробник ковбас – це ви про ВМП Мартиняка?
http://radar.in.ua/tse-nasvynyachyla-kontora-koptyuka-kurchak-u-shotsi-vid-takogo-svynstva/
Можемо ще додати. Ми не мовчимо. 🙂
Про хлібозавод. Вже стільки брудних слів про нього, а ми ж купуємо і їмо хліб щодня, свіжий, а буває, що й гарячий купиш, тільки спечений. І знаєте – дуже смачний
Не брудних слів, а критичних, Лесю. Ми теж часто купуємо саме нововолинський хліб, тому й хочемо, щоб якість його була високою.