Що варену ковбасу нерідко виготовляють із перемелених кісток, шкури, протермінованої шинки та інших цікавих складників – тим нікого не здивуєш.
Що директор м’ясопереробного підприємства матюкає підлеглих і обзиває дебілами – теж на сенсацію не тягне.
Терплять мовчки громадяни України таке знущання – то хто їм винен?
А от що начальство спересердя жбурляє у працівників ковбасою… Такого РАДАР іще не чув.
От не знаємо, вареною кидається чи копченою 🙂
Нововолинці, хто в курсі?
Може сиров’яленою? Тоді це справжня сенсація!…😁😄А взагалі це жахливо😱
Попорпатися у городi для задоволення, виростити екологiчно чисту картоплю для себе!. За пару рокiв МИ будемо товщи за американцiв, тому що не працюемо фiзично! А тут же й ковбаса!!!
Ну хто знає той говорить, чутки є чутки, тут ще й не таке можуть придумати, там директор взагалі казали неврівноважений, він ще й не з нововолинська,. А вы местные ваабще ах……ые, дослівно з його слів. Ват запитайте в нього самого, він ви багато розповість цікавого.